El sector de l’automòbil, que tants llocs de treball genera a Martorell, s’ha vist reforçat per la iniciativa “Accelera Martorell”. Una iniciativa que persegueix impulsar “solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l’automòbil“. Com en la majoria de acceleradores de negoci, els assistents estaran acompanyats per mentors, rebran formació i la proposta guanyadora gaudirà d’un espai de coworking per un any per poder desenvolupar la seva idea.

Potser pensaràs “qué té a veure això amb el valor del meu immoble?”. Doncs molt.

Aquest tipus d’iniciatives situen a la localitat com a referent per a la indústria de l’automòbil i augmenten la importància del sector per a la creació d’ocupació a Martorell. Incorporar la investigació i els darrers avenços tecnològics és condició indispensable per a situar-la en l’avantguarda del sector automobilístic, amb el que tot això comporta per a la localitat i els seus habitants.

El tipus de treballadors que requeriran aquestes noves empreses serà variat, hi haurà des d’acabats de graduar a enginyers amb anys d’experiència a l’esquena amb ganes de desenvolupar la seva idea de negoci. Els salaris seran més grans, els emprenedors podran aconseguir inversors per accelerar el creixement de la seva empresa i per tant, el nombre d’habitatges o oficines que requeriran serà més gran.

El poder oferir un treball innovador, d’alta qualificació, ben remunerat i innovador en una ciutat on el cost de l’habitatge és més baix que a Barcelona no farà més que moure el mercat immobiliari de Martorell i millorar, encara més, la qualitat de vida d’aquesta ciutat. La creació d’empreses industrials 4.0 suposarà una revalorització de molts immobles a l’hora de vendre’ls.

 

Font: amartorell.com

Compártelo: