Els nostres clients presenten un procés d’evolució anvers els agents immobiliaris que tenim comprovat des de fa temps. La primera vegada que un client entra a la nostra immobiliària de Martorell per vendre el seu immoble acostuma a tenir una idea fixa al cap: “A veure quina comissió em cobraran“. Quan aquest mateix client s’acomiada de nosaltres el dia de la signatura a la notaria, aquesta idea es transforma en una frase: “Quants mals de cap m’heu estalviat, moltes gràcies“. Aquesta evolució resumeix el paper d’un agent immobiliari col·legiat en les transaccions immobiliàries.

Els agents immobiliaris oferim garanties i tranquil·litat al client. Penseu que estem sotmesos a control del Col·legi d’Apis, control autonòmic i a control estatal. A més estem obligats a disposar d’una assegurança de responsabilitat civil que cobreix conflictes originats per actuacions professionals negligents.

Donem al client una visió realista i imparcial relativa a la seva propietat, posant sobre la taula totes les opcions de venda possibles, buscant sempre la més satisfactòria per les seves necessitats.

Assessorem el nostre client durant tot el procés de venda, resolent tots els dubtes que puguin sorgir en cada moment. Penseu que la venda d’una propietat no és un camí fàcil i sempre és millor fer-lo acompanyat de professionals que el coneixen perfectament.

Nosaltres estem preparats per oferir un servei actuant amb ètica, diligència, responsabilitat i discreció, sent el nostre principal objectiu aconsellar i ajudar al client venedor a localitzar al client ideal per comprar la seva propietat.

Així doncs, responent la resposta que fem al títol del post, podem dir que si voleu vendre la vostra propietat amb seguretat, tranquil·litat i garanties, la figura de l’agent immobiliari és fonamental per aconseguir-ho.

Si esteu valorant la venda de la vostra propietat podeu contactar amb nosaltres omplint el nostre formulari de contacte, obtindreu gratuïtament la nostra guia del venedor, una eina imprescindible per resoldre dubtes abans de pendre la decisió definitiva.

Compártelo: