Tens o has tingut hipoteca?

Tens o has tingut clàusules abusives?

Saps que molt possiblement t’hagin cobrat de més?.

Saps que tens dret a recuperar els teus diners?

 

Què son les clàusules abusives?

 

Són aquelles imposades per l’entitat bancaria, que són contraries a la bona fe i que comporten un desequilibri entre els drets i les obligacions entre el particular i el banc.

 

Segons la sentència del TJUE de 21/12/2016, les quantitats cobrades indegudament per la clausula sol han de ser retornades des de l’inici del contracte hipotecari, com es despren del dictàmen del 21 de desembre de 2016 del TJUE.

No continuïs deixant que el banc limiti el teu tipus d’interés i es quedi amb els teus diners, RECLAMA I ELIMINA aquestes clàusules abusives del teu prestec hipotecari.

Com aconseguirem recuperar els teus diners?

Recopilem la documentació necessària
Estudiem el teu cas sense compromís
Comprovem la seva viabilitat
Reclamació extrajudicial o demanda judicial

iniciem una Reclamació Extrajudicial per arribar a una solució amb el teu banc. Si no s’arriba a un acord s’interposa una Demanda Judicial.

Cobrem honoraris al guanyar la reclamació
Estudi gratuït sense compromís

Contacta amb nosaltres i reclama el que és teu

*

*Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@habitatcatalunya.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d’Avisos Legals.
Compártelo: