Si ja fa un temps que li esteu donant voltes a la idea de vendre el vostre habitatge, però encara no heu decidit res en ferm, aquests pròxims dies de vacances són un moment immillorable per prendre la decisió.

Temps i tranquil·litat, aquests dos ingredients dels que el dia a dia no ens permet disposar són precisament els que ara sí que podrem gaudir: podreu posar sobre la taula tots els pros i els contres d’aquesta important transacció, valorar totes les opcions, fer una cerca per veure els immobles similars que estan a la venda a la vostra zona i una vegada presa la decisió, passats aquests dies, consultar a un professional immobiliari perquè molt probablement, alguns aspectes importants de la operació us hauran passat per alt.

Ara bé, si ja ho teniu del tot clar i voleu avançar feina, podeu aprofitar aquests dies per posar el vostre habitatge a punt de manera que quan arribin les primeres visites, els compradors quedin enlluernats.

Penseu que és molt probable que al vostre barri hi hagi habitatges similars també a la venda. L’objectiu és que el vostre destaqui sobre els altres. Com diu una vella dita “el dimoni està als petits detalls“.

Ara és el moment perfecte per fer totes aquelles petites reparacions que aneu deixant durant la resta de l’any per més endavant, també podeu fer una neteja general a fons, donar una nova mà de pinturaetc…

La situació ideal seria buidar l’habitatge de mobiliari i pintar de color blanc. Com més neutre mostreu la vostra propietat, més senzill resulta pel comprador fer-se una idea de com podria quedar decorat i distribuït al seu gust.

I si aquesta situació no és possible, imagineu com us agradaria trobar-vos un pis que anéssiu a visitar amb la intenció de comprar-lo. Penseu que un pis amb una nota mitjana d’un set amb totes aquestes petites intervencions, pot convertir-se en un de deu. Això que sembla una frivolitat es pot correspondre amb vendre la propietat en un temps més reduït i a un millor preu.

Recordeu que a Habitat Catalunya sempre estem oberts a resoldre els vostres dubtes i a assessorar-vos en tots aquells aspectes de la venda del vostre habitatge que necessiteu.

Compártelo: