S’apropa Halloween i a Habitat Catalunya ens agrada celebrar-ho sortejant un magnífic dinar per dues persones al Restaurant Aqqua Martorell. Participar és molt senzill, només has de seguir aquestes dues instruccions:

1.- Llegir les bases del sorteig. (Les trobaràs una mica més avall)

2.- Donar “m’agrada” a aquesta publicació del nostre Facebook.

Tens temps per participar des del dia 25 d’octubre a les 12:05 hores fins al dia 31 d’octubre a les 00:00 hores.

El dia 1 de novembre a les 12:05 hores farem públic el nom del guanyador. T’animem a que ens segueixis al nostre Facebook perquè siguis el primer a conèixer al vencedor … .. perquè podries ser tu!!!!!

I per descomptat, pots compartir la publicació del sorteig amb els teus amics i nomenar-los amb la @ en els comentaris, així ells també podran participar …. a veure qui de vosaltres serà el guanyador d’aquesta fantàstica sopar !!!!

 

Bases del sorteig

Habitat Catalunya, DAFEMI CIF B-60508538  S.L., amb seu a Carrer Josep Pla 4-6, 08760 Martorell (Barcelona), info@habitatcatalunya.com, organitza el sorteig “Sorteig de Halloween – Habitat Catalunya”.

El sorteig s’inicia el dia 25 d’octubre de 2018 a les 12:05 hores i finalitza el dia 31 d’octubre a les 00:00 hores. El dia 1 de Novembre de 2018 a les 12:05 es farà una nova publicació a Facebook donant a conèixer el nom del guanyador.

Per participar s’haurà de donar m’Agrada a la següent publicació a Facebook. El guanyador serà escollit a l’atzar entre les persones que hagin donat M’agrada a la publicació. S’escollirà un guanyador i quatre suplents. La persona guanyadora s’haurà de posar en contacte amb Habitat Catalunya en un termini màxim de 24 hores. Si no complís els requisits que demanem o no contactés amb Habitat Catalunya, es passaria a contactar amb el següent suplent i així successivament ..

No estaran permesos els comentaris el contingut es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris o que poguessin vulnerar drets de tercers. Si l’Organització ho considera necessari, aquests comentaris poden eliminar-se i desqualificar als usuaris que incloguin aquests continguts ofensius.

Podran participar totes les persones que siguin majors d’edat.

No podran participar els familiars directes de qualsevol membre de l’equip d’Habitat Catalunya.

El premi consistirà en un menú per a dues persones únicament i exclusivament al Restaurant Aqqua de Martorell, per valor de 40 euros. Tot el que excedeixi aquesta quantitat no serà responsabilitat d’Habitat Catalunya. Els dies a escollir per gaudir del sopar seran determinats per Aqqua Martorell.

En cap cas es canviarà en metàl·lic el valor del premi ni tampoc es podrà canviar per un altre producte o servei d’igual valor.

Els guanyadors i suplents hauran d’acceptar que el seu nom d’usuari i foto de perfil públic de Facebook es publiquin en la nostra publicació per poder fer públic el nom del guanyador.

Habitat Catalunya no es fa responsable en el cas que el guanyador fes un mal ús del premi o incompleixi el que disposen les bases legals.

Habitat Catalunya. publicarà el seu perfil a la xarxa social Facebook amb la finalitat exclusiva de fer públic el guanyador del concurs “Sorteig de Halloween”, atorgant el seu consentiment per participar en el sorteig. No està prevista la cessió de dades a tercers. Pot ampliar informació en els enllaços següents avís legal i política de privacitat.

Els participants podran contactar amb Habitat Catalunya  través de l’adreça info@habitatcatalunya.com per resoldre qualsevol dubte o reclamació.

Els participants accepten les bases del concurs pel fet de participar-hi.

Facebook no patrocina o avala aquesta promoció.

 

Compártelo: