A Habitat Catalunya sabem que comprar, vendre o llogar un immoble no és una tasca fàcil. Per aquest motiu us ho volem posar més senzill. Una vegada tancat tot el procés de recollida de documentació, signatures i pagaments encara queda una part molt important i gens agradable: la mudança.

Malgrat que és quelcom necessari, la mudança no deixa de ser un (per sort) curt periode de temps on ens toca viure entre capses, bosses i maletes. Viatges amunt, viatges avall, coses perdudes, etc… A vegades fer una mudança és tota un odisea que nosaltres us volem posar més fàcil.

Per aquest motiu posem a disposició dels nostres clients un nou servei que estem segurs que us resultarà molt útil. Tots aquells que veneu, compreu o llogueu el vostre immoble amb nosaltres teniu a la vostra disposició de manera totalment gratuïta la nostra furgoneta perquè feu la vostra mudança.

Heu llegit bé, de manera Totalment Gratuïta. Sabem el que costa fer una mudança i nosaltres en la mesura de les nostres possibilitats, us ho volem facilitar. Així doncs, si voleu vendre, comprar o llogar el vostre immoble contacteu amb nosaltres i us donarem tota la informació necessària perquè pugueu fer gratuïtament la vostra mudança.

Compártelo: