Promoció d’obra nova Carrer Batllevell (Sabadell)

Edifici plurifamiliar de 10 habitatges amb places d’aparcament en planta baixa. En una zona molt ben comunicada i a menys de 10 minuts caminant del Corte Inglés, Eix Macià, Ferrocarrils de Sabadell, etc.

Promoció Sabadell

*

* Per complir amb la nova Llei de Protecció de Dades i que les teves dades estiguin fora de perill, has de llegir i acceptar la meva política de privacitat i avisos legals.

Resum de característiques

 

.- Parquet flotant sintètic qualitat AC4 de la marca Kronoswiss Roble Elegance i sòcol de dm de 80 mm d’alçada acabat lacat en color blanc

.- Instal·lació elèctrica per habitatge amb mecanismes de qualitat marca EFAPEL en color antracita.

.- Portes interiors lacades en color blanc i manetes de primera qualitat acabades en cromat mat, amb tanca per a portes i banys.

.- Fusteria exterior d’alumini de primera qualitat amb trencament de pont tèrmic i vidre climalit 6/6/4 acabar en color ral estàndard gris fosc 7016, amb farratges en color negre.

.- Conjunt d’electrodomèstics de cuina format per vitroceràmica de tres focs, forn elèctric i campana extractora decorativa acabada en acer inoxidable.

.- Conjunt de moble per a bany principal format per lavabo ceràmic mural de dos calaixos, aplic i mirall, model Essential de la marca SONIA. 80X45 cmamb vàlvula tipus push.

.- Plat de dutxa de resines sintètiques extraplà acabat en color blanc i amb vàlvula i tapa d’acer inoxidable.

.- Mampara Walk-In per a plat de dutxa gran amb vidre transparent i perfileria perimetral d’alumini.

 

* La resta de característiques i qualitats estan llistades a la memòria de qualitats