Els nostres simuladors

Comprar o llogar?

Si els dubtes retarden la teva decisió, utilitza la nostra calculadora gratuïta i descobreix quina és l’opció més barata, a curt i llarg termini. Només has d’omplir les dades que demanem a continuació i en pocs minuts sabràs quant pagaries de lloguer o d’hipoteca durant el mateix període de temps.

Quin habitatge ets pots permetre

Vols independitzar-te o canviar de casa però no saps quina està dins de les teves possibilitats? Abans de buscar pis i demanar finançament, coneix quina quota mensual et pots permetre gràcies a la nostra calculadora. Sabràs a l’instant i de forma gratuïta quines són les teves possibilitats reals de compra.

Manual sobre la devolució de les despeses de formalització de la hipoteca

És una guia que ofereix a l’usuari una xifra aproximada del que pagarà per la formalització de la seva hipoteca (gestoria, notaria, registre i IAJD) i el que podria recuperar. Manual imprescindible a l’hora de comprar un habitatge, et sorprendrà tot el que et pots estalviar..

Quin banc t’aconseguirà la hipoteca millor?

Aconsegueix la llista dels bancs que estarien disposats a finançar el teu habitatge i les condicions de les seves ofertes. Gratis i en menys d’1 minut.

Devolució Clàusula sol

La calculadora d’hipoteca i de clàusula sòl et permet saber quant has pagat de més i quant pots recuperar segons la sentència del Tribunal Suprem.