Sabem que vendre una casa pot ser estressant, per la qual cosa volem assegurar-nos que estigui preparat per al que us espera, i com fer que tot vagi el millor possible.

Hem elaborat aquesta guia per ajudar-lo a vendre casa seva a Martorell de forma ràpida i eficaç.

CONTRACTA UN AGENT IMMOBILIARI AMB EXPERIÈNCIA A LA ZONA

Sabrà quins habitatges es venen bé i podrà ajudar-lo a fixar un preu competitiu per a la seva. Un bon agent immobiliari coneixerà el mercat de l’habitatge a Martorell, i podrà ajudar-lo a posar el preu adequat a casa perquè es vengui ràpidament.

ORDENA I NETEJA LA TEVA LLAR

Si vol vendre casa a Martorell, el primer que ha de fer és assegurar-se que està en perfectes condicions. Això vol dir netejar i ordenar cada racó de casa seva.

Potser penses que això és obvi, però és important tenir una casa neta a l’hora de vendre, perquè demostra que cuides i que ets algú en qui es pot confiar.

DESPERSONALITZA

És important que quan venguis una propietat, sobretot si pertany a la teva família des de fa generacions, ningú no senti que ha perdut res. La millor manera de fer-ho és despersonalitzar l’espai tant com sigui possible. Això ajudarà que l’espai sembli una closca buida i facilitarà que els possibles compradors s’imaginin vivint-hi.

ORGANITZA LA TEVA CASA I CONTRACTA A UN FOTÒGRAF PROFESSIONAL

En primer lloc, organitza casa teva perquè llueixi tan bé com sigui possible, assegura’t que totes les habitacions estiguin ordenades i considera la possibilitat d’afegir flors fresques o altres adorns. Després pots contractar un fotògraf professional perquè capti els millors angles de casa seva.

ARREGLA LA TEVA CASA

És important recordar que, independentment de les condicions del mercat, el primer pas sempre serà assegurar-se que casa està en bon estat. Això significa arreglar qualsevol problema i fins i tot fer algunes millores abans de posar-la a la venda.

SIGUI FLEXIBLE AMB LES VISITES

Moltes persones estan buscant comprar una casa a Martorell, i és important ser flexible amb el seu horari quan els compradors potencials vénen a visitar la propietat. Si vostè està disposat a treballar al voltant dels seus horaris, serà més probable que comprin casa seva.

També es pot plantejar oferir una jornada de portes obertes o convidar possibles compradors a visitar l’habitatge, per exemple a la tarda o els caps de setmana.

VALORA LA TEVA LLAR CORRECTAMENT

És important que el valor de casa sigui correcte quan la posi al mercat. Com més exacte sigui el preu, més fàcil serà vendre ràpidament.

Podeu contractar un taxador que anirà a casa vostra i us farà una valoració gratuïta del que val la vostra casa. Observarà cases similars a la seva zona i li dirà per quant creu que s’hauria de vendre la seva.

PREGUNTES FREQÜENTS

QUÈ PUC FER PERQUÈ LA MEVA CASA ES VENGUI RÀPID?

Si està buscant vendre casa ràpid, hi ha algunes coses que pot fer per aconseguir-ho.

En primer lloc, has de saber que el més important és que casa teva estigui en perfectes condicions. Heu d’assegurar-vos que estigui neta i ordenada, i llista per als nous compradors. També assegureu-vos que s’han realitzat totes les reparacions i que s’ha resolt qualsevol problema pendent. Això us ajudarà a treure el màxim partit a la seva propietat quan estigui llest per vendre-la.

A continuació, poseu-vos en contacte amb un bon agent immobiliari que us ajudi a comercialitzar casa de forma eficaç i eficient. Si voleu obtenir el màxim per casa, aquest és un pas important.

COM VENDRE UNA PROPIETAT D’ALT VALOR?

Heu d’assegurar-vos que el preu de la vostra propietat és correcte. Això vol dir que ha de tenir en compte una sèrie de factors, com els preus actuals del mercat, propietats comparables a la seva zona i el preu de venda d’altres propietats similars.

Un cop disposeu d’aquesta informació, podreu determinar el valor actual de la vostra propietat i fixar un preu acord.

QUANT TARDA EL PROCÉS DE VENDA D’UNA CASA?

Depèn de molts factors: el mercat, el preu i l’estat de casa i la rapidesa amb què voleu vendre. El temps mitjà per vendre a Martorell Catalunya Espanya és entre 6 mesos i 1 any de mitjana.

ON HE DE PUBLICAR EL MEU ANUNCI PER MAXIMITZAR LA VISIBILITAT DE LA MEVA CASA

Si esteu buscant vendre casa vostra a Martorell, hàbitat Catalunya és el lloc on heu d’anar, amb més de 15 anys d’experiència al sector immobiliari, són els experts a la zona als quals podeu anar amb tota.

ÉS MILLOR VENDRE LA MEVA CASA PEL MEU COMPTE O CONTRACTAR A UN AGENT IMMOBILIARI?

El millor és contractar un agent immobiliari, potser li tempteix estalviar diners i fer-ho vostè mateix, però quan es tracta d’una inversió tan gran i important, és millor contractar un expert

RESUM

Si necessites vendre casa teva a Martorell, és important entendre el mercat immobiliari i com aconseguir el millor preu possible. És per això que et facilitem alguns consells que t’ajudaran a vendre casa teva ràpid de la mà Habitat Catalunya experts del sector immobiliari espanyol.

+ posts

David Ferrando - Gerent